TINO MARTIN — 010 // 020 CONCERTS

Special guests: Mart Hoogkamer, Yves Berendse & The Partysquad

Tino Martin geeft dit najaar grote concerten. Onder de titel ‘010/020’ geeft hij met zijn band een avondvullend concert met al zijn hits. De show in Rotterdam Ahoy is al helemaal uitverkocht, maar in Ziggo Dome kan jij er nog bij zijn op 14 oktober.

“In de Ziggo Dome, waar ik al zoveel mooie avonden heb beleefd, wordt dit een bijzonder najaar in 010/020 met mijn fans”, aldus Tino Martin. De zanger scoorde in Nederland de laatste jaren grote hits als ‘Zij Weet Het’, ‘Vanavond (Uit M’n Bol)’,‘Jij Liet Me Vallen’, ‘Later Als Ik Groter Ben’ en ‘Loop Niet Weg’. Tino Martin ontving meerdere Edison Awards voor zijn muziek, de Sena Performers Award en meerdere BUMA Awards. Hij gaf concerten in de Ziggo Dome en gaf een uitverkocht concert in het Olympisch Stadion.

Ziggo Dome // 020

ZATERDAG 14 OKTOBER 2023

Special guests: Mart Hoogkamer, Yves Berendse & The Partysquad

18:30 uur – Deuren open + start voorprogramma
20:30 uur – Tino Martin
22:30 uur – Verwacht einde concert

(Volledig tijdschema volgt later, onder voorbehoud van wijzigingen)

Claim hier je tickets →


TICKET INFORMATIE

ZITPLAATSEN 2e RING

  • Zitplaats 2e Ring – Normaal

BESTELINFORMATIE

Met vragen over tickets kan je terecht bij Paylogic via customerservice.paylogic.nl.

INFORMATIE // TICKETS & ALGEMEEN

Tickets alleen te koop via tinomartinlive.nl

De tickets worden uitsluitend verkocht via Paylogic. Met vragen over tickets kan je daar terecht. Paylogic is te bereiken via customerservice.paylogic.nl.

Let op zwarthandel – weet waar je koopt

Deze website (www.tinomartinlive.nl) is het enige officiële verkooppunt voor toegangskaarten voor deze concerten. De kaartverkoop wordt uitgevoerd door Paylogic.

Veel mensen zijn er niet van op de hoogte dat er naast officiële online verkooppunten ook veel websites zijn die tickets opkopen en doorverkopen. Je betaalt via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een ticket dan de oorspronkelijke prijs. Soms wel tot drie keer meer dan de oorspronkelijke prijs.

Ook blijkt dat niet alle kaarten toegang geven tot het evenement omdat hetzelfde ticket aan meerdere personen is doorverkocht. Dit doorverkopen gebeurt zonder toestemming van de organisator. Dus koop alleen je tickets via deze website www.di-rectinahoy.com zodat je niet teveel betaalt én zeker weet dat je het evenement ook binnenkomt.

Voor tickets die niet via www.tinomartinlive.nl gekocht zijn, kunnen wij geen enkele garantie geven op de geldigheid ervan. Hiervoor verwijzen we je naar de website waar je de ticket heeft gekocht.

Waar kan ik mijn gekochte tickets vinden?

Je tickets staan in je Paylogic-account. In de Paylogic-bevestigingsmail vind je een link naar de online omgeving waar je je bestelling kan inzien, beheren en tickets kan downloaden. Met vragen over tickets kan je terecht bij Paylogic. Zij zijn te bereiken via customerservice.paylogic.nl.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Controleer allereerst je spam-box, het kan gebeuren dat onze e-mail hierin terecht is gekomen. Of het kan zijn dat je een spelfout hebt gemaakt in je e-mailadres. Neem hiervoor contact op met Paylogic. Zij zijn te bereiken via customerservice.paylogic.nl.

Hoe kan ik mijn tickets laten scannen?

Paylogic-tickets kunnen zowel van papier als een mobiele telefoon gescand worden. Het is de verantwoordelijkheid van de bezoeker dat de telefoon genoeg batterij-capaciteit heeft om het ticket bij de deur te kunnen laten zien.

Wat is de minimumleeftijd voor deze concerten?

Deze concerten is voor alle leeftijden. We adviseren fans onder de 18 jaar te komen met een volwassen begeleider. Uiteindelijk is het aan de ouders/verzorgers om te bepalen of zij hun kinderen (met of zonder begeleiding) naar dit concert willen laten gaan.

Geen alcohol onder de 18

Er zal streng worden toegezien dat er aan bezoekers onder de 18 geen drank wordt geschonken. Minderjarigen vanaf 18 jaar kunnen op het terrein op vertoon van hun legitimatie een polsbandje halen waarmee zij gerechtigd zijn om alcohol te drinken. Bij twijfel zal ook door barpersoneel om legitimatie worden gevraagd. Lees meer op www.nix.nl.

Heb je een vraag over tickets?

Met vragen over tickets kan je terecht bij Paylogic. Zij zijn te bereiken via customerservice.paylogic.nl.

Let op: officiële tickets zijn alleen via deze website verkrijgbaar. Koop geen tickets op websites zoals Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, Viagogo etc. Deze tickets zijn ongeldig en geven je geen toegang tot het evenement. Daarnaast betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs.

Ik heb een vraag over mindervalidentickets

Met vragen over tickets kan je terecht bij Paylogic. Zij zijn te bereiken via customerservice.paylogic.nl. Of mail de organisatie op info@agentsafterall.nl.

Let op: officiële tickets zijn alleen via deze website verkrijgbaar. Koop geen tickets op websites zoals Budgetticket, Seatwave, Onlineticketshop, Viagogo etc. Deze tickets zijn ongeldig en geven je geen toegang tot het evenement. Daarnaast betaal je via deze websites – vaak onbewust – veel meer voor een toegangskaart dan de oorspronkelijke prijs.

Ik heb een vraag die niet in deze lijst staat. Wat nu?

Als je het antwoord op jouw vraag niet terugvindt op deze website kun je contact met ons opnemen. Stuur hiervoor een email naar info@agentsafterall.nl. Met vragen over tickets kan je terecht bij Paylogic. Zij zijn te bereiken via customerservice.paylogic.nl.

BTW-factuur

Er wordt alleen een BTW-factuur verstuurd bij B2B-transacties. Neem hiervoor contact op met info@agentsafterall.nl. Alle transacties die via de ticketlink/ticketshop op deze website verlopen worden gezien als B2C-transacties.

INFORMATIE // ZIGGO DOME

Bereikbaarheid

Kijk hiervoor op de website van de Ziggo Dome.

Plattegrond

Tassenbeleid

Het mee naar binnen nemen van koffers, rugzakken en tassen met een omvang groter dan A4 formaat en dikker dan 10 cm (inclusief wieltjes, handvatten en voor- en zijvakken) is niet toegestaan. We raden je daarom dan ook aan deze niet mee te brengen. De organisatie is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het zoekraken van kledingstukken e.d.

Met grote tassen kan je terecht bij Lockerpoint ArenAPoort.

Mogen paraplu's mee naar binnen?

Nee, paraplu’s mogen niet mee naar binnen. Ook is er geen opslag op locatie mogelijk voor deze voorwerpen. We raden iedereen aan om daarom geen paraplu’s te gebruiken als het op de avond van het concert regent.

Wat mag ik niet meenemen naar de show?

Eigen consumpties (eten en drinken) / Drugs / Vuurwerk / Paraplu’s / Selfie-sticks / Muziekinstrumenten / Messen en ander soort wapens / Professionele videoapparatuur / Professionele camera’s (camera’s met verwisselbare lens) / Action camera-accessoires (incl. GoPro accessoires) / Stoelen / Krukjes / Klapstoeltjes / Huisdieren / Glas en blik / Lachgaspatronen.

De security bij de deur controleert hierop. Zij hebben altijd het laatste woord, ongeacht of het voorwerp in kwestie hierboven genoemd wordt of niet.